• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

NIEUWS

WEBSHOP PIMPEN

  ARNO BLOKHUIS     12/04/2017     Reacties (0)

Eindelijk bezig met de webshop. We willen er toch weer eens nieuw leven in blazen. Deze week een keer geen markt en geen kapotte auto die gemaakt moet worden. Dus foto's maken en allemaal leuke nieuwe artikelen erop zetten. DOEL = eind volgende week 100 nieuwe items. 

Lees meer

MARKTEN

  Claudy     14/01/2015     Reacties (0)

Vandaag druk met het opzoeken van alle leuke markten waar we het komende jaar weer gaan staan. De eersten zijn al geboekt.
A.s. zondag staan we op de rommelmarkt in Hangar 11 op Vliegveld Twente. 
Die week erop in Arnhem en twee weken daarop in Amsterdam. 
Dus we krijgen het druk. 
Ook zullen we het komende jaar weer op verschillende leuke brocante markten staan, weet je nog een leuke laat me het weten. De eerste brocante zal in Deventer zijn op 21 februari, de krokus brocante.  

Maar al die markten betekend wel dat de winkel op zaterdag af en toe gesloten zal zijn. DIt wordt op deze pagina en op facebook vermeld. 

 

Lees meer

WINKEL IS OPEN!!

  02/11/2014     Reacties (0)

Na zes weken ontzettend druk te zijn geweest met schilderen, timmeren en schoonmaken is het dan zover. We hebben een winkel. Dit weekend zijn we officieel open gegaan. DIt is allemaal supersnel gegaan. We waren eigenlijk niet eens op zoek naar een winkelruimte, maar we reden er langs en hadden beiden zo iets van als we iets willen moeten we het nu gaan doen. Het perfecte pandje voor ons. 
Dus gebeld voor een afspraak, gekeken en gehuurt. 

 

Lees meer

Rolfs lampen treffen

  OLD BEAUTIES     29/05/2014     Reacties (0)

Deze week effe een keer wat anders dan brocante en antiek. We zijn op Rolfs lampen treffen in Sassenberg duitsland. Gezellig op de camping. Ze hebben extra een deel van de camping voor dit treffen vrijgelaten. Allemaal mensen die net zoals ik gek zijn op petroleum lamepen en branders. Afgelopen dagen dan ook bijna alle petroleum lampen en branders geprijsd en ingepakt. Vanmorgen met aanhanger richting duitsland vertrokken. 
Het weer zit nog niet zo mee, maar verder veel bekanten van vorig jaar. Dus leuk. 

Lees meer

LENTEBROCANTE DEVENTER

  OLD BEAUTIES     27/05/2014     Reacties (0)

Vandaag op de lentebrocante gestaan aan de Walstraat. Een ontzettend gezellig straatje met verschillende antiekwinkeltjes. En ontzettend aardige bewoners, een lekker bakkie koffie gekregen van de bewoner waar we voor stonden met de kraam.  

Het was gezellig druk!!

Lees meer

LENTEBROCANTE DEVENTER

  OLD BEAUTIES     19/05/2014     Reacties (0)

A.s. zaterdag lentebrocante in Deventer. Een leuke brocante markt door de leuke straatjes van Deventer. We staan er weer met allerlei leuk brocante en industruele spulletjes. Momenteel druk om alles klaar te maken. Ik ben een  aantal  lampen aan het ombouwen, ik ben benieuwd naar de reacties. 

Lees meer

HET WAS SUPERGEZELIIG!!

  OLD BEAUTIES     19/05/2014     Reacties (0)

Gisteren onze eerste Brocante Markt was een groot succes. 
We waren het hele weekend al druk aan het pakken geweest, alles geprijsd en in de aanhanger en auto gepropt.
Om zes uur ging de wekker, Claudy heeft nog even een paar schortjes gestreken. Alles bij elkaar gepakt en rond zeven uur vertrokken richting Deventer. We waren nog geen vijf minuten weg toen Claudy zich bedacht dat we de lakens voor op de stand waren vergeten, dus bij Beuningen de rotonde rond en effe weer langs huis. Baya (onze golden retriever ) blij, dacht dat hij toch mee mocht. Jammer maar niet handig. 
Dus kwartiertje later weer opnieuw op weg. We hebben de tijd, dus dat scheelt. 
Tegen half negen zijn we op de markt en krijgen we ons kraampje aangewezen. Perfecte plek, we hebben een twee meter lange tafel maar aan alle beide kanten kunnen we ook nog van alles plaatsen. 
De dag ging super snel voorbij, veel  gezellige mensen. Zowel het publiek, als de andere verkopers, als de organisatie. Het was een perfecte dag.

Lees meer

Voorbereidingen voor LA GRANDE PAASBROCANTE te DEVENTER

  OLD BEAUTIES     19/05/2014     Reacties (0)

We zijn al druk met de voorbereidingen van de brocante markt te Deventer op de tweede paasdag. Hopen dat we mooi weer krijgen. 
Maar wat nemen we mee? We hebben een kleine kraam van twee meter. Het zal onze eerste keer zijn dat we op een brocante markt staan, dus klein beginnen hadden we bedacht. Dan krijg je alleen het probleem dat je wel heel veel keuzes moet maken. 
Dus effe uitzoeken en prijzen. 
 

Lees meer

  OLD BEAUTIES     02/04/2014     Reacties (0)

Afgelopen weekend druk geweest met het bezoeken van rommelmarkten. De ene keer vind je niets en de ander keer is de auto bijna te klein. 
 

Lees meer