• Winkelwagen
  0 Product(en) € 0,00
  • 0 Product(en) € 0,00

Download algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

OLD BEAUTIES                                                                                  
Meester Berninkstraat  17                                                                 
7591 TM  DENEKAMP                                                                       
 
Tel. Nr.      0031-(06) 52199231                                                  
E-mail        info@old-beauties.nl                                                     
KvK - nr.    59593237
BTW-nr.     NL103766091B01                                                      
 
Rabobank Denekamp                                                                                                                                                            
IBAN nr.    NL83 RABO 0144268116                                            
BIC nr.       RABONL2U                                                                     

 
OLD BEAUTIES hanteert de volgende algemene voorwaarden:

BESTELLING
Na plaatsing van een bestelling ontvangt u een  bevestigingsmail van uw bestelling. Het  bestelde artikel wordt dan maximaal  7 dagen voor u gereserveerd. Indien de termijn van 7 dagen is verstreken behoudt OLD BEAUTIES zicht het recht om het betreffende artikelen aan een andere klant te verkopen.
Alle producten worden verkocht zonder eventueel afgebeelde decoratie, tenzij anders vermeld.
 
PRIJZEN 
Alle prijzen van de producten op onze website zijn in euro’s, BTW inbegrepen. Ze zijn gebaseerd op het zelf ophalen van de artikelen uit onze opslag. De prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijziging en /of drukfouten. Incidenteel komt het voor dat meerdere mensen hetzelfde artikel hebben besteld doordat het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website. De eerste koper heeft dan altijd als eerste recht op dit artikel. Ook door verkoop op (Brocante) Markten is het mogelijk dat een artikel verkocht is, terwijl het nog te koop staat op de website. We proberen dit natuurlijk te voorkomen door de actuele voorraad zo snel mogelijk bij te werken.  
De verzending van producten geschiedt via Post.nl . Hiervoor vragen we een vooruitbetaling van het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten. U heeft 7 dagen de tijd om  het bedrag over te maken. Zodra het bedrag op onze rekening staat wordt de aankoop zo snel mogelijk naar u toe gestuurd.   
Bij het afhalen van de bestelde producten uit onze opslag kunt u ter plaatse contant betalen.  Indien de meubelen bezorgt worden vragen wij vooruitbetaling van het product  inclusief de  bezorgkosten aan OLD BEAUTIES.
Zolang het product niet volledig betaald is blijft het eigendom van OLD BEAUTIES.
 
 
BETALING
U heeft drie mogelijkheden om te betalen:
 • IDeal, hiermee kunt u direct betalen via het online betaalsystemen van uw eigen bank.  Zodra de betaling is gelukt, is uw bestelling afgerond en ontvangt u een bevestiging per mail.
 • Bankoverschrijving, indien u hiervoor kiest krijgt u een mail met daarin instructies om het verschuldigde bedrag over te maken. We wachten met het uitleveren van de order, totdat de  overboeking heeft plaatsgevonden. Indien u na  7 dagen nog niet heeft betaald vervalt de order automatisch.
 • Contante betaling bij afhalen, indien een product te groot of te zwaar is om te verzenden kunt u contant betalen bij het afhalen.
 
LEVERING
 
Verzenden
De verzending van pakketten  binnen Nederland gaan  via  Post.NL en kunnen aangetekend worden verzonden (uitgezonderd van brievenbuspakjes) , waardoor u aankoop tijdens transport is verzekerd.
OLD BEAUTIES is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van verzonden artikelen. Verzenden blijft in alle gevallen voor risico van de koper.  Indien een verzekerd pakket echter toch schade opgelopen heeft dient u dit direct of tenminste binnen 24 uur na ontvangst per  mail aan ons te melden i.v.m. reclamaties aan Post.NL.
 
Brievenbuspakje onder 2 kg :
 • Afmetingen maximaal 28 x 26,5 x 32
 • Kosten: € 3.84  per brievenbuspakje  inclusief verpakkingsmateriaal
Pakketten onder 10 kg :
 • Afmetingen maximaal  100 x 50 x 50 cm  
 • Kosten:  € 6.95 per pakket  inclusief verpakkingsmateriaal (aangetekend €8.60)
Pakketten  10-30 kg :
 • Afmetingen maximaal  176 x 78 x 58 cm
 • Kosten:  € 13.25 per pakket inclusief verpakkingsmateriaal (aangetekend €14.90)
 
Bij aankoop van meerdere artikelen tijdens één order proberen we deze natuurlijk in één pakket te versturen waardoor de transportkosten zullen  worden aangepast.
Indien u in het buitenland woont en graag wil weten  wat de verzending gaat kosten neem dan even contact met ons op.   
 
Afhalen
Het is mogelijk om de producten op te halen bij onze opslag. Neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken. 
 
Bezorgen
Indien verzending geen mogelijkheid is vanwege formaat of breekbaarheid en afhalen geen optie voor u is, neem dan contact met ons op. In overleg en tegen vergoeding is bezorging mogelijk.
We adviseren u bij aankoop van een product dat niet verzonden kan worden altijd vooraf het product te komen bekijken in onze opslag.
De transportkosten worden per vooruitbetaling betaald aan OLD BEAUTIES. Daarnaast vragen we een aanbetaling voor het te leveren artikel.
Het annuleren van uw bestelling is na het vastleggen van de bezorging NIET meer mogelijk .
OLD BEAUTIES is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.
 
 
RETOURZENDING
Via de webshop OLD BEAUTIES bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via info@old-beauties.nl (al dan niet met inbegrip van het hieronder bijgevoegde modelformulier voor herroeping). Het product dient zorgvuldig verpakt bij OLD BEAUTIES  aan te komen.  
Beschadigde artikelen kunnen retour worden verzonden, maar de schade zal in rekening worden gebracht. 
Afgeprijsde artikelen nemen we niet retour!
 
Verzendkosten van retourneren van de gekochte producten zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via  de webshop geldt alleen voor artikelen die via Post.Nl afgeleverd worden. Indien alles in goede orde is ontvangen door OLD BEAUTIES ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien kalenderdagen terug.  
Artikelen die afgehaald worden in de opslag/winkel of die bezorgd worden door of in opdracht van OLD BEAUTIES  kunnen niet retour gestuurd worden. 
 
 
GARANTIES EN ONVOORZIENE GEBREKEN
Doordat OLD BEAUTIES uitsluitend  tweedehands artikelen verkoopt kunnen we geen garanties geven. Daarom kunt u de producten altijd voordien in onze opslag komen bekijken.  Het zijn unieke producten met hun eigen verhaal en verleden, waardoor ze gebruikssporen kunnen hebben. Deze proberen we zo goed mogelijk vast te leggen op de foto’s die op deze webshop  kunt vinden.
 
Veel  van onze producten zijn hoofdzakelijk van hout. Hout werkt altijd. Met name door wisselende temperaturen en schommelingen van het vochtgehalte in de omgeving kunnen scheuren en kiertjes ontstaan. Zoals bijvoorbeeld bij vloerverwarming en vochtige ruimtes. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.
Bij inkoop controleren we natuurlijk al onze unieke ingekochte oude meubelen, maar we kunnen nooit garanderen dat de meubelen en houten accessoires 100%  houtwormvrij zijn. 
OLD BEAUTIES is hiervoor niet aansprakelijk.
Eventuele onvoorziene gebreken zal OLD BEAUTIES uiteraard altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen .
 
AANSPRAKELIJKHEID
OLD BEAUTIES aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten. (zie  ook garanties en onvoorziene gebreken)
Alle artikelen die verstuurd worden, worden met de grootste zorg verpakt.  
Verzenden is echter wel op uw eigen risico.
 
 
PRIVACYVERKLARING
OLD BEAUTIES gebruikt de gevraagde gegevens alleen om uw bestelling af te handelen en eventueel daarover contact met u op te nemen.  We verstrekken u persoonlijke gegevens nooit aan derden, die niet betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling.
De nieuwsbrief wordt enkel verstuurd naar klanten die hiervoor hebben gekozen.
 
 
AFBEELDINGEN EN TEKSTEN
Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Om een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van het te verkopen object plaatsen we meerdere foto’s.  Al maken we onze foto’s met grote zorgvuldigheid. OLD BEAUTIES is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto's. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid iets afwijken van de weergave op uw scherm, omdat elk scherm zijn eigen instellingen heeft.
 
 
Door bestelling  te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden van OLD BEAUTIES.  
 
Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 
 
 
 
 
 
 
OLD BEAUTIES, November 2015 


MODELFORMULIER VOOR HERROEPING
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.
 
Aan:
OLD BEAUTIES
Meester Berninkstraat 17
7591 TM  Denekamp
info@old-beauties.nl
 
 
Ik / Wij (*) deel / delen (*) u hierbij mede dat ik / wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende
goederen herroep / herroepen (*)
*Doorstrepen wat niet van toepassing is.
 
 
Noteer hier de goederen die u wilt terugsturen:
Omschrijving:                                                                                   Opmerking:
‚Äč


Besteld op :                                                                                       Ontvangen op:

Uw naam:
Uw adres:


Datum:
Uw handtekening**


 
 
 
 
 
** Alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend.